Weingut Judith Beck

Judith Beck - Zweigelt

Type

rood

Appellatie

Burgenland

Druivenrassen

100% Zweigelt

Jaar

2015

Kleur

Intens paars rood

houtopvoeding

De fermentatie, die temperatuur-gecontroleerd is, komt spontaan op gang in inox tanks. De malolactische fermentatie neemt plaats in grote houten vaten en wordt gevolgd door een rijping van 8 maanden in reeds gebruikte eiken vaten. De wijn bevat 1 gram per liter restsuiker.

neus

In de neus vinden we een explosie van rijp rood fruit, frisse wilde kruiden, toetsen van violet, cassis, gerookte aarde en zoethout.

smaak

Hij toont zeer soepele en goed versmolten tannines die mooi verweven zijn in een fruitig jasje, en met een mooie kruidigheid om het geheel af te ronden, in de afdronk getuigt deze wijn van een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

wijngaard

De druiven komen van wijngaarden in Gols en Pamhagen op het Parndorf plateau waar de bodem uit grind en kiezels bestaat. Het rendement bedraagt 45 hl per hectare.

wijn / spijs

Je kan deze wijn bij een heel uitgebreid palet aan gerechten serveren zoals pasta's, visschotels, grillades, lam, ovenschotels, pulled pork burger, lamsragout, brandade van kabeljauw of cannelloni met spek, basilicum en tomatensaus.Toevoegen aan iWish
 
  Wachtwoord vergeten

NIEUWE KLANTEN:  GELIEVE HIER UW CONTACTGEGEVENS IN TE VULLEN

Mijn gegevens