• image

  Webinar Spain 10 November  7pm

  Nu het onmogelijk is om samen met jullie nieuwe flessen te degusteren, proberen we dit gevoel wel tot bij jullie te krijgen dankzij een nieuwe reeks Webinars. We starten nu dinsdag 10 november om 19u met als thema Spanje.
   Zoals bij de vorige Webinar hebben we terug enkele gast-sommeliers uitgenodigd. En zoals de traditie het stilaan vereist kunnen jullie dankzij een proefpakket van thuis uit interactief deelnemen. 

  Met deze box van 4 flessen kunnen jullie de typische karakteristieken van de wijnen van Bodegas Menade, Celler de Les Aus en Vid’Auba mee ontdekken. Voor € 65 krijg je ze thuis geleverd. Gelieve jullie bestelling ten laatste maandagmiddag door te geven. Inschrijven voor de Webinar kun je hier.
 • image

  Happy Friday Part 1: Mas Doix 20 November 6PM

  Onze wijnmakers missen het contact met jullie. En we veronderstellen dat dit voor jullie in de omgekeerde richting ook het geval is. Dit vraagt om actie: om aan deze wens tegemoet te komen organiseren we een reeks ‘Meet the Winemaker’. Voor de eerste Happy Friday op vrijdag 20 november om 18u hebben we Valenti Llagostera van Mas Doix uitgenodigd. Dit domein behoort bij de absolute top in Priorat en brengt een echt unieke combinatie van de typische Priorat-terroir eigenschappen met toch de nodige fraîcheur. En dat laatste is toch wel een beetje de huisstijl van Vitis Vin.

  We zijn dus absoluut fan van dit huis. Bestel het proefpakket van € 80 dat gratis aan huis wordt geleverd. En beleef samen met je bubbel een geslaagde start van het weekend! De link om het live mee te maken vind je hier.
 • image

  Webinar Part 2: Italy 11 December 9PM

  Lieve wijnvrienden, We proberen nog steeds om jullie de feeling met ons uitgebreid gamma te laten behouden. Een Webinar lijkt ons hiervoor in deze Corona-tijden de meest aangewezen weg. Via deze wijze kun je via de chat-functie ook actief participeren.
   Vrijdag 11 december ligt de focus op Italië. Alle aspecten uit dit zeer diverse wijnland aan bod laten komen is natuurlijk onmogelijk, maar we hebben toch een gevariëerd proefpakket samengesteld met wijnen uit vier verschillende regio's: · Veneto: I Campi - Campo Volcano · Friuli: Gradis'ciutta - Bratinis 2017 · Piemonte: Olim Bauda - Nizza 2016 · Toscana: Tenuta Monteti - Caburnio 2015

  Bestel deze box, die gratis aan huis wordt geleverd, voor € 75 en beleef de Webinar op een interactieve manier. Vergeet je niet in te schrijven via deze link.
 • image

  Happy Friday Part 2: Azienda San Polino
  18 December 7PM

  We dragen al onze producenten een warm hart toe, maar er zijn natuurlijk wijnbouwers waar je een iets grotere zwak voor hebt. De getalenteerde Katia Nussbaum van San Polino is zo'n voorbeeld.
  Hun biologisch geteelde Sangiovese Grosso resulteert, dankzij heel veel passie en inzet, in fantastische Brunello's die qua reflectie van hun terroir zijn gelijke niet kent in de appellatie.  De zoom meeting op vrijdag 18 december om 19u met Katia belooft dus een zeer leerrijke en boeiende ervaring te worden. Dit wordt tevens de lancering van de fabuleuze 2015 jaargang. Beleef dit online event nog intenser met het proefpakket met één Rosso 2018, één Brunello 2015 en één Helichrysum 2015. Voor € 150 krijg je deze wijnen aan huis geleverd.

  De link naar de zoom meeting vind je hier.